loading...

دین حق پرسشی را بی پاسخ باقی نمی گذارد.

پاسخ به سوالات جوانان عزیز

بازدید : 366
دوشنبه 4 آبان 1399 زمان : 23:36

شواهد و مطالعات متعدد سازمان جهانی بهداشت را واداشت که حداکثر میزان مصرف روزانه نمک را در حد 5 گرم (حدود2000میلی‌گرم سدیم) قرار دهد و موسسه پزشکی آمریکا (IOM) در سال 2010 نتایج بررسی گسترده و طولانی انجام شده به سفارش کنگره آمریکا و گزارش درباره آن را منتشر کرد که توصیه می‌کرد، سازمان غذا و داروی آمریکا کاهش میزان نمک را در غذاهای آماده تجاری در این کشور را الزامی‌کند.شواهد و مطالعات متعدد سازمان جهانی بهداشت را واداشت که حداکثر میزان مصرف روزانه نمک را در حد 5 گرم (حدود2000میلی‌گرم سدیم) قرار دهد و موسسه پزشکی آمریکا (IOM) در سال 2010 نتایج بررسی گسترده و طولانی انجام شده به سفارش کنگره آمریکا و گزارش درباره آن را منتشر کرد که توصیه می‌کرد، سازمان غذا و داروی آمریکا کاهش میزان نمک را در غذاهای آماده تجاری در این کشور را الزامی‌کند.
این پیشنهادات توصیه می‌کند که با رویکرد «نامرئی بهداشتی» کاهش تدریجی دریافت سدیم انجام شود و میزان نمک در غذاهای آماده در فاصله سال‌های 2020-2010 کاهش یابد، یعنی شیوه‌هایی که با آنها می‌توان بدون تغییر یا با تغییر حداقل در گزینه‌ها یا تجارب غذایی مصرف نمک را کاهش داد.
احتمالا شما هم از آن دست افرادی هستید که نمی‌دانند چه مقدار سدیم در غذایشان است. شاید تعجب کنید اگر بگوییم در یک قاشق چای خوری نمک که ترکیبی از سدیم و کلر است، 2325 میلی گرم سدیم وجود دارد و حالا تصورش را کنید که در طول روز چه بسیار خوراکی‌ها و مواد غذایی خانگی یا فراوری شده می‌خورید که سرشار از نمک اند.

آیا می دانید چربی ترانس چیست؟
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

آرشیو
آمار سایت
  • کل مطالب : <-BlogPostsCount->
  • کل نظرات : <-BlogCommentsCount->
  • افراد آنلاین : <-OnlineVisitors->
  • تعداد اعضا : <-BlogUsersCount->
  • بازدید امروز : <-TodayVisits->
  • بازدید کننده امروز : <-TodayVisitors->
  • باردید دیروز : <-YesterdayVisits->
  • بازدید کننده دیروز : <-YesterdayVisitors->
  • گوگل امروز : <-TodayGoogleEntrance->
  • گوگل دیروز : <-YesterdayGoogleEntrance->
  • بازدید هفته : <-WeekVisits->
  • بازدید ماه : <-MonthVisits->
  • بازدید سال : <-YearVisits->
  • بازدید کلی : <-AllVisits->
  • کدهای اختصاصی